ezine.bg»Статии»Красота»На мода са сочните червени устни

На мода са сочните червени устни

На мода са сочните червени устни

Много жени избягват да използват яркочервено червило, за да не изглеждат вулгарно, сочи статистика на британски специалисти по макияж. Според тях обаче няма на този свят жена, за която да не може да се намери подходящия нюанс на червеното, както не съществува червено червило, което да не отива на никоя жена.

Червеният е най-хубавият цвят, още повече че съществува в цели 30 нюанса, смятат спецовете по гримиране. Италианският дизайнер Валентино е страшен фен н червеното и няма ревю, на което неговите модели да не впечатляват с прекрасните си сочночервени устни. Студените рубинови нюанси са идеални за порцеланова кожа, обрамчена с черна коса. Бронзираното червено пък е подходящо за брюнетки и русокоси.

Преди да нанесете червилото, нанесете на устните си молив в телесен цвят, който да коригира недостатъците на устните ви. След това нанесете и червилото, като задължително използвате специална четчица. По този начин цветът няма да изглежда прекалено ярък, а червилото ще издържи доста по-дълго време върху устните ви. Оближете устните си, и след това нанесете още червено в центъра им. Ако пък искате да сте екстравагантни, разделете съблазнителните си червени устни с една фина бяла вертикална черта – за целта използвайте специален блясък.

Знайте, че е демоде около червилото да се вижда контур, нанесен с тъмен молив. Това се смяташе за ултрасекси преди няколко години. В момента се цени всичко, което се доближава до естественото. И ако в природата може да се срещне жена с яркочервени устни, то със сигурност не може да има устни, очертани с тъмна линия по ръбовете.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 1
4 0
3 3
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати