Каква е красавицата в различните страни по света

Пенелопе Круз

Различните народности по света се отличават не само с различни традиции, но и с различния си вкус спрямо женската красота. Всяка една държава има определен стандарт, по който определя дали една жена е истинска красавица.

Съгласно чертите и формите на известните личности, различните страни по света определят своите икона на женската красота.

В САЩ – жена като Бионсе

В страната на неограничените възможности за големи красавици се смятат жените, приличащи на Бионсе - с добре оформени тела, без да са прекалено слаби. Безкрайният чар на изпълнителката се крие в нейната идеална усмивка.

Бионсе

В Южна Корея – жена като Миранда Кер

В азиатската страна смятат за истински красавици жени като Миранда Кер, които с пропорциите си напомнят на популярните кукленски черти. Миранда е с нежна и фина фигура, а най-силно впечатление правят сините ѝ очи.

Миранда Кер

В Саудитска Арабия – жена като Ким Кардашиян

По-пищните форми на риалити звездата Ким Кардашиян са на голяма почит в арабските страни и по-специално в Саудитска Арабия. В тяхната култура се смята, че една жена трябва да е по-пълна, за да е красива, заради което обилното хапване масово се поощрява.

Ким Кардашия

В Австралия – жена като Жизел Бюндхен

За австралийците красиви са жените, които имат атлетична и стройна фигура като на топ модела Жизел Бюндхен. Здравословният начин на живот, който модната икона води, също среща доста последователи на континента.

Жизел Бюндхен

В Испания – жена като Пенелопе Круз

За латиноамериканските страни най-важно е една жена да притежава огнен темперамент, който да се изразява и чрез външността ѝ. За тях и най-вече за испанците истинска красавица е Пенелопе Круз с нейната дълга коса, тъмни очи и стройна фигура.

В Южна Африка – жена като Бионсе

Африканците, подобно на американците, също смятат Бионсе за идеал за женска красота. Независимо от промените, които изпълнителката прави с външния си вид, тя запазва своята чаровна визия.

Даутцен Крус

В Холандия – жена като Даутцен Крус

Висока, с дълги руси коси и секси излъчване е идеалната красавица според холандците. В това определение напълно се вписва моделът Даутцен Крус, която чрез красотата си, вдъхновява жените в Холандия.

Рейтинг

5 2
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати