Топ 10 естествени продукти за увредена коса

1 от 10 Снимки
1. Зехтин
Зехтинът и като цяло повечето масла (бадемово, кокосово, жожоба и т.н.) са особено полезни за сухата или къдравата коса. Маските на маслена основа действат най-добре, ако се нанасят затоплени, след което косата трябва да се увие в найлон или кърпа. Освен като съставка в маска зехтинът може да се ползва и самостоятелно;

Женските гриви често са подлагани на голям стрескъдрене, изправяне, скубане, стягане и какво ли още не. Като прибавим силните слънчеви лъчи през лятото в комбинация с морската вода и сухия въздух или пък непрекъснатото носене на шапки през студените месеци, крайният резултат е силно увредена, безформена и суха коса.

За щастие има достатъчно естествени съставки, които могат да възстановят жизнеността ѝ, без да се налага да инвестирате големи суми в луксозни продукти.

В галерията горе ще откриете топ 10 на най-добрите естествени средства, с които може да дадете защита на косата си, без да я третирате с излишни скъпи препарата. И, да - зехтинът е номер 1 сред продуктите, които обичат косата ви и искат да се грижат за красотата ѝ.

Виж повече

Рейтинг

5 2
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Анонимен
Анонимен
18.05.2018 05:57
Vsi4ko e dobre pod rano
0
0