Четири трика, с които да прикрием мръсна коса

1 от 4 Снимки

1. Сух шампоан


Този продукт е най-добрият ви приятел, когато разполагате с наистина символично време, за да се приведете в добра форма. Той абсорбира излишната мазнина, добавя текстура, мирише невероятно и ви кара да се чувствате наистина добре. Освен това, сухият шампоан добавя така необходимия обем на вашата грива.

Разделете косата си на две части и напръскайте частта по средата. След това обърнете цялата си коса надолу и започнете да пръскате равномерно и на разстояние от поне 10 сантиметра, за да не останат бели следи. За финал наклонете косата си назад, пръснете леко отпред и оформете прическа;

Всички сме се озовавали в ситуацията, когато след дълъг работен ден сме твърде изморени, за да измием старателно косата си. Положението става още по-неприятно, когато сме си обещали да станем по-рано, за да свършим тази работа, но се успим.

Понякога дори непланирана среща или спонтанна уговорка може да ви отдалечи от банята и желанието ви да приведете в приличен вид прическата си.

За щастие, вместо да се чудите какво оправдание да измислите в офиса за закъснението, съществуват няколко лесни трика, с които ще придобиете приличен вид и косата ви без проблем ще издържи до края на деня.

Виж повече

Рейтинг

5 5
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати