Ezine.bg»Статии»Красота»Коса»Четири трика, с които да прикрием мръсна коса

Четири трика, с които да прикрием мръсна коса

2 от 4 Снимки

2. Бързо къдрене


Неоспорим факт, е че на дамите, които могат да се похвалят с права и лъскава грива, много повече им личи, когато косата не е в най-добрия си вид. За да прикриете леко омазнените корени, ще имате нужда от пяна за коса.

Навлажнете леко косата, а след това нанесете от фиксиращия продукт и намачкайте добре. В никакъв случай не се опитвайте да се къдрите с маша, защото прилежните къдрици ще „рамкират” лицето ви и ще привлекат погледите върху корените на косата;

Всички сме се озовавали в ситуацията, когато след дълъг работен ден сме твърде изморени, за да измием старателно косата си. Положението става още по-неприятно, когато сме си обещали да станем по-рано, за да свършим тази работа, но се успим.

Понякога дори непланирана среща или спонтанна уговорка може да ви отдалечи от банята и желанието ви да приведете в приличен вид прическата си.

За щастие, вместо да се чудите какво оправдание да измислите в офиса за закъснението, съществуват няколко лесни трика, с които ще придобиете приличен вид и косата ви без проблем ще издържи до края на деня.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.8
55
41
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати