Предвеликденска промоция от 24 до 30 Април. С отстъпки до 60%. Виж тук!

Ezine.bg»Статии»Красота»Коса»Четири трика, с които да прикрием мръсна коса

Четири трика, с които да прикрием мръсна коса

4 от 4 Снимки

4. Плитка


Плитките винаги създават усещане, че сте отделили много време на външния си вид и затова са чудесен избор в подобни „критични” случаи. От друга страна, дори да не сте от най-сръчните, можете да се научите да сплитате изящни плитки за наистина много кратко време.

Когато искате да прикриете мръсна коса, идеалният вариант е плитка тип рибена кост. Тя може да е под формата на диадема или да е сплетена назад. Във всички случаи резултатът е страхотен!

Всички сме се озовавали в ситуацията, когато след дълъг работен ден сме твърде изморени, за да измием старателно косата си. Положението става още по-неприятно, когато сме си обещали да станем по-рано, за да свършим тази работа, но се успим.

Понякога дори непланирана среща или спонтанна уговорка може да ви отдалечи от банята и желанието ви да приведете в приличен вид прическата си.

За щастие, вместо да се чудите какво оправдание да измислите в офиса за закъснението, съществуват няколко лесни трика, с които ще придобиете приличен вид и косата ви без проблем ще издържи до края на деня.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.8
55
41
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати