Цветовете лак за нокти, подчертаващи тена

Лак за нокти

Няколко тона от палитрата с цветове лак за нокти могат да подчертаят летния ви загар, след като сте били на почивка. Известно е, че от цвета на кожата ни зависи кои нюанси ни отиват и кои не.

Когато имате тен, може да използвате няколко нюанса, за да демонстрирате резултатите от лятната си ваканция. Използвайки тези цветове, хората около вас със сигурност няма да пропуснат факта, че сте били на плажа.

Бяло

Белият цвят по принцип е универсален и отива както на жени с по-тъмен цвят на кожата, така и на жени, които са по-светли. Но ако сте с по-светъл цвят на кожата, използвайте перлените нюанси на лака за нокти. Ако обаче искате да подчертаете тъмния си тен, изберете по-студените тонове на бялото.

Ярко розово

Ярко розовият цвят не само подчертава загорялата ви кожа, но и създава илюзията, че сте с по-тъмен тен, ако сте по-светли. Трикът е да се спрете на бонбонено розово и да избягвате по-нежните тонове като бебешко розово.

Цветни нокти

Оранжево

Модният цвят определя оранжевото като новото черно, понеже през последните няколко сезона цветът масово се наложи. Той е много актуален и при нюансите лак за нокти, но отива най-много на хора с тъмна или средно тъмна кожа, защото подчертава много красиво тена.

Неонови цветове

Неоново зелено и неоново оранжево са подходящи цветове, с които да подчертаете по-тъмния си тен. Освен това двата цвята са характерни за летния сезон.

Зеленото се асоциира със свободата, а оранжевото – с положителното настроение. На фона на тъмна кожа неоновите цветове са още по-бляскави и привличащи вниманието.

Виж повече

Рейтинг

5 1
4 2
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати