Ръцете изглеждат по-млади и слаби с точния цвят лак за нокти

Лакирани нокти

За да изглеждат ръцете ви по-слаби или по-млади, е нужно да подбирате точните цветове лак за нокти. Цветът на кожата ви е другият съществен фактор, за да ви отива определен лак.

Освен да направят ръцете ни оптически по-млади или по-слаби, правилните тонове лак за нокти могат да подсилят и естествения отенък на тена ни, както и да направят плочките на нокътя по-обемни или по-малки.

За да изглеждат ръцете ви по-млади, използвайте светлорозово, светлозелено, коралово и яркооранжаво. На жените със златист отенък на кожата им отиват оранжевото и оранжевото, а по-бледите жени трябва да заложат на светлите тонове от розовото и зеленото.

Плочките ви ще изглеждат по-обемни, ако изберете телесни тонове лак за нокти в розовата и бежовата гама. Жените със златист отенък на кожата могат да се спрат на лакове със златисти отблясъци, а по-бледите дами трябва да избират по-студени тонове.

Цветовете, които оптически ще смалят плочката на нокътя ви, са тъмносиньо, яркозелено и тъмнокафяво. За да изглеждат ръцете ви по-слаби, използвайте бял лак или си направете класическия френски маникюр.

Ако имате тънки и къси пръсти, се лакирайте в червено, яркорозово или черно, защото те ще направят ръцете ви оптически по-дълги. Ако ноктите ви са прекалено големи, използвайте по-нежните нюанси на лака.

Лак

При лака за нокти е от значение и естествения тон на кожата ви, тъй като лакът е от козметичните продукти, създаващи най-силен контраст с цвета на кожата. Условно тоновете както на козметиката, така и на кожата, се разделят на топли и студени.

Ако не сте сте сигурни кой от вида в цветовата гама ви отива повече, вземете кърпа или дреха в два цвята – бебешко розово (студен нюанс) и прасковено (топъл нюанс). Застанете пред огледалото, поставете кърпата до лицето си и вижте сами кой от двата цвята ще ви опива повече.

По този начин ще разберете и дали да търсите основно студени нюанси или по-топлите им алтернативи.

Виж повече

Рейтинг

5 1
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати