Как да се гримираме като чудовище за Хелоуин

Как да се гримираме като чудовище за Хелоуин

Дори само с помощта на грима може сте маскирани идеално за Хелоуин, така че всичките ви познати да се ужасят от вас. За да бъдете наистина зловещи е добре да се снабдите с театрален грим, но ако се подготвяте в последния момент за празника, може да използвате и личната си козметика.

Вампир

Преобразяването в кожата на вампир е винаги актуално и няма да сбъркате, ако изберете да се гримирате като безсмъртното чудовище. За да бъде лицето ви бледо, все едно никога не сте излизали на слънце, ще ви трябва плътен театрален фон дьо тен.

Ако обаче нямате свободно време да търсите такъв, използвайте няколко тона по-светъл фон дьо тен от вашата кожа. Задължително преди това използвайте основа за грим, за да издържи бледият ви тен цяла нощ. Накрая с четка поставете бебешка пудра.

Акцентирайте смело върху очите с очна линия, молив за очи, спирала и сенки за очи. Поставете плътен слой тъмни сенки върху клепача и под очите. Нанесете котешка очна линия и подчертайте очите с молив и дебел слой спирала. Устните трябва да са в драматично червено.

Как да се гримираме като чудовище за Хелоуин

Скелет

Поставете върху цялото си лице основа за грим, след което нанесете няколко тона по-светъл фон дьо тен от вашата собствена кожа. Очертайте цялата област под и над очите си с черни сенки за очи и черен молив.

Очертайте две триъгълничета от двете страни в най-голямата част на носа ви, като по средата трябва да има линия, разделяща двете фигури. Нарисувайте зъби около устата си, а накрая очертайте скулите си с молив и фиксирайте очертаното със сенки за очи.

Рана

За да си направите рана, ще ви трябва моделираща вакса. Отделете парче колкото стотинка от нея, след което я мачкайте, докато не заприлича на дъвка. Оформете я като желаната рана и я поставете на място от лицето си. Притискайте леко, за да не се отбележат пръстите ви.

С шпатула направете тънък разрез по средата, когато сте поставили ваксата стабилно. Накрая нанесете червена боя с помощта на гъба.

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати