ezine.bg»Статии»Красота»Маникюр и Педикюр»Стъклен маникюр - новият хит в Корея!

Стъклен маникюр - новият хит в Корея!

Стъклен маникюр

Стъклен маникюр – това е новият хит в Корея. Идеята се заражда в Южна Корея, но бързо набира популярност в САЩ и Европа.

Разбира се, новият маникюр не е направен буквално от стъкло, а само имитира такова. Той е изключително изящен и ефектен. Някои го определят като повърхността на диамант, а други казват, че прилича на счупено стъкло.

Новият хит се заражда в популярния салон Унистела в Южна Корея. На собственика Еун Кюн Парктози дошла гениалната идея да лепи парченца целофан по ноктите. По този начин успешно се получило визуално изображение на счупено стъкло.

Маникюрът става толкова популярен, че вече има и лепенки, който визуално изглеждат еднакво, но позволяват на нежната половина на човечеството да ги слага и маха лесно на ноктите си.

Стъклен маникюр може да си направи всеки и то в домашни условия. За целта са ви нужни само цветен лак и лепенки, наподобяващи парченца стъкло. Нанесете лака върху основата и залепете произволно лепенките. Така бързо и лесно получавате красив и ефектен маникюр.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 3
4 2
3 4
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати