Лесни упражнения за двойна брадичка

Брадичка

Двойната брадичка е неприятен дефект, който кара жените да се чувстват недостатъчно красиви. Той може да бъде отстранен или поне значително намален с упражнения, които трябва да се правят всеки ден, докато двойната брадичка намалее.

Всяка вечер преди лягане потупвайте областта под брадичката с опакото на ръката си, като редувате двете ръце. Тъй като мускулите в тази област са много слаби и няма как да бъдат тренирани, това е лесен начин за тонизиране на мускулатурата и отстраняване на двойната брадичка.

Седнете и си представете, че за брадичката ви е закачена много голяма тежест. Опитвайте се да повдигнете тази тежест, като напрягате мускулите на шията си и леко повдигате главата си, все едно наистина вдигате нещо с брадичката си. Повторете десет пъти, като всеки път когато вдигнете тежестта, задържайте за няколко секунди.

Легнете настрани в леглото си, като главата ви е плътно до възглавницата. Бавно и постепенно започнете да движите шията си, така че главата ви да се окаже след малко върху възглавницата. Повторете десет пъти за всяка една страна.

Двойна брадичка

Легнете на пода по гръб. Повдигнете само главата си. Бавно я разклатете наляво и надясно, все едно я клатите, за да отречете нещо. Повторете упражнението десет пъти. Два пъти на ден правете следното упражнение - при седнало положение сложете ръцете си върху челото и натискайте, все едно искате да избутате главата си назад.

В същото време напрегнете мускулите на шията си, за да не се случи това. Повторете десет пъти и след това направете същото упражнение, но като натискате тила си с ръце.

Всеки ден правете по десет пъти следното упражнение - застанете изправени, изплезете езика си колкото се може по-напред и го дръжте в това положение, докато броите до десет. Това просто упражнение укрепва мускулите на шията и коригира проблема с двойната брадичка.

Три пъти на ден правете по десет повторения на следното лесно упражнение - с долната челюст се опитайте да захапете горната си устна, а след това отпуснете. Това упражнение може да се прави навсякъде, стига да няма хора наоколо, и е много ефективно при двойна брадичка.

Виж повече

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати