Защо малките гърди са за предпочитане пред големите?

Малки гърди

Първата стъпка към това околните да ни харесват, е това да се научим да приемаме и ценим това, което имаме. Всяка една извивка по нашите тела ни е дадена, за да и се радваме и да се грижим за нея, а не да я крием и да се срамуваме.

Женските гърди са една от най-харесваните части на фигурата. И докато в последните години бе наложена модата на големите гърди, се оказва, че естествените и най-вече малките гърди са много по-привлекателни. Ето защо:

Те са красиви. Малките стегнати гърди често биват оприличавани на праскови, черешки или мъфини – какво по-сладко от това.

Свръхчувствителност. Оказва се, че малките гърди са в пъти по-чувствителни от големите. По време на секс те се нуждаят от повече внимание, а ако партньорът ви знае как да се отнася с тях, може да достигнете до множествен оргазъм.

Спорт. Малките гърди имат предимство при спорт. Колкото и да скачате, те стоят точно на мястото си. За разлика от тях, големите гърди често възпрепятстват упражненията.

Без сутиен. Малките гърди ви дават възможността да не носите сутиен. Това е изключително приятно, особено през летните месеци. Не го правете обаче прекалено често, тъй като гърдите се държат на мускул и могат да се отпуснат по-бързо.

Твърдост. Малките гърди винаги са добре оформени, стегнати и най-важното – твърди. Визуално те придават на фигурата по-строен и сексапилен вид.

Дават предимство на другите дадености. Малките гърди дават възможност да бъдат забелязани и другите ви дадености. Освен тях силният пол ще има възможността да се наслади на бедрата и дупето ви – неща, които остават скрити при големите гърди.

Лекота. Жените с големи гърди страдат от болки в гърба, докато малките са леки за носене. Освен това за малките гърди винаги има сутиени, докато много жени с голям бюст често страдат от това, че не могат да си намерят подходящ и най-вече удобен сутиен.

Освен всичко друго се оказва, че мъжете масово си падат по малки гърди. Да, те се заглеждат по мацките с големи балкони, но предпочитат в къщи до тях да лежи жена с малък и стегнат бюст.

Виж повече

Рейтинг

5 1
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати