Ето как да имате ослепителна коса само за минути

шампоан

Външния вид е нещо изключително важно в наши дни. Един от основните елементи за това е косата. Свикнали сме обаче често да я пренебрегваме.

Грижата за косата изисква измиване, освежаване и направата на прическа. Когато бързаме обаче, ни се налага да пропускаме тези стъпки. За да не се случва това повече, то всяка съвременна жена трябва да разполага с тайното оръжие за перфектна коса – сух шампоан. Той е идеалното решение при мръсна, мазна и лишена от живот коса.

В миналото вместо сухи шампоани нашите баби са използвали нишесте, брашно или какао, а дори и глина на прах за бързо почистване на косата. Днес те се продават на флакони, които се впръскват в косата. В състава им обикновено има съставки като талк, скорбяла или силициев диоксид.

Сухият шампоан ви помага да се сдобиете с ослепителна прическа само за няколко минути. Този продукт е предпочитан от дамите, които еднакво ценят времето и външния си вид. Ефектът му е мигновен и гарантира красива коса и по-малко време в банята за модерната жена, която е претрупана с ангажименти. Продуктът придава обем на тънката коса, прави косъма по-плътен и улеснява оформянето на прическата.

Универсален и практичен, сухият шампоан е лесен за употреба. За да обновите визията си, са нужни само няколко впръсквания. За целта разклатете флакона, разделете косата на сектори и впръскайте в корените. Той трябва да се държи на около 30 см от косата. Продуктът трябва да се втрие с масажиращи движения в корените, за да може да попие омазняването.

Освен с мръсната коса сухият шампоан е универсален начин да се справите и тогава, когато бретонът ви се омазнява много по-бързо от останалата коса. Това е продукт, който задължително трябва да присъства в козметиката ви. Използването му пести усилия и време за стилизиране на прическата.

Виж повече

Рейтинг

5 2
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати