Ezine.bg»Статии»Красота»Домашни Процедури»Мъжки ритуали за красота, подходящи и за жени

Мъжки ритуали за красота, подходящи и за жени

Пламена M.Пламена M.
Джедай
6k254
2 от 6 Снимки

2. Бръснете лицето си


Експертите по мъжко подстригване са на мнение, че това би било перфектно не само за мъжете, но и за жените. Освен че е ефективна форма за ексфолиация, то ще премахне нежеланият мъх от лицето. Освен това върху напълно гладка кожа гримът се нанася много по-равномерно. За дамското бръснене е нужна дамска самобръсначка за деликатни зони. Самото бръснене е най-добре да става веднага след душ на още влажна кожа.

Козметичните продукти за мъже стават все по-често срещани. Те се различават от дамските по много фактори. В наши дни обаче става все по-трудно да кажем кое е за жени и кое – за мъже.

Специалистите по козметика са на мнение, че има няколко мъжки ритуала, които жените трябва да откраднат. Някои от тях са твърде неочаквани и дори стряскащи, но наистина действат.

Какво по-хубаво от това с половинката си да използвате един и същи козметичен комплект. Това само звучи опасно. То обаче е икономично, а в някои случаи - и доста полезно. Ето кои са ритуалите и продуктите на козметичната индустрия, които може да откраднете от мъжа до себе си:

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.2
51
44
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати