ezine.bg»Статии»Красота»Лице и Тяло»Растенията, които уголемяват гърдите

Растенията, които уголемяват гърдите

Бюст

Почти всяка жена поне веднъж е мечтала за по-голям бюст. По-смелите дами избират да заложат на услугите на пластичната хирургия, за да уголемят гърдите си. Ако обаче предпочитате естественото, то може да изберете природните средства. Ето кои са растенията, които уголемяват гърдите по естествен начин.

Анис

Анис

Китайската билка е изключително популярна подправка. Анис се добавя в най-различни рецепти и ястия. Оказва се също така, че в него се съдържат съставки, които ускоряват растежа на гърдите.

Репей

Консумацията на репей доказано увеличава потока на кръв към гърдите, което, от своя страна, симулира техния растеж.

репей

Див копър или фенел

Той е богат на естроген и всякакви вещества, които стимулират растежа на бюста. Дивият копър е полезен и по време на кърмене, тъй като увеличава на производството на мляко. Подобни са свойствата на женското биле.

Пуерария мирифика, Кудзу

Тези две растения, идващи от Тайланд, са сред основните съставки на кремовете против бръчки. Приемът им прави гърдите по-твърди, по-големи и доста по-оформени.

Сладък корен

Сладък корен

Приемът му повишава нивата на пролактин и естроген в организма, което, от своя страна, води до увеличаване обема и чувствителността на гърдите.

Сминдух или фенугрийк

Сминдух

Слабо известен е фактът, че с него можем да увеличим бюста си. За целта няколко семена сминдух се поставят в купа с вода за една нощ. Може да си ги набавите от аптеката. На следващия ден се прецеждат и с получената течност се масажират гърдите.

Ниска палма

Билката доказано стимулира растежа на женските гърди и спомага за повишеното отделяне на естроген.

Използването на билките за уголемяване на гърдите трябва да се съчетае с редовни нежни масажи. Те имат двойно действие. Освен че стимулира растежа, те стягат гърдите и ги правят още по-привлекателни от обикновено.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 1
4 2
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати