Актуални къси прически за мъже

Прически

Каквото и да ви говорят, знайте, че мъжете прекарват също толкова време пред огледалото, колкото и жените, опитвайки се да поддържат и стилизират косите си. Новите тенденции в мъжките прически са разнообразни, но превес взимат актуалните къси фризури.

За разлика от дамските прически, мъжките не се развиват с такава интензивност. Принципът при прическите на силния пол е възможно по-къса и лесна за поддържане коса, с която може да се справи всеки новак. Все пак и те имат своите особености.

Най-актуално за момента е косата да е подстригана от страни много късо, дори нула номер, а отгоре на главата да е оставена по-дълга. Това отваря редица варианти за стилизиране. Възможностите са на практика безкрайни.

Този тип фризура е наречена ъндъркътс. Радва се на широка популярност поради факта, че всеки мъж може да изрази своята индивидуалност по начина, по който той реши. Тенденцията е създадена през 2010 година и продължава вече шеста година да е най-предпочитана сред мъжкото съсловие.

Единият начин за фризура на този вид прическа е косата да се носи пригладена на страни. Това е прическата, която отива на всеки тип лице и коса. Също така повечето модни шоута показваха прически с дълъг бретон, който явно никога няма да излезе извън мода. Така че дали ще си държите косата нагоре, или ще си я носите настрани или с бретон - изборът си е изцяло индивидуален.

Къса прическа

Изключително популярна тенденция винаги е и ще бъде и изцяло късата коса, подстригана равномерно по цялата глава. Тези прически са предпочитани, както казахме по-горе, поради факта, че са лесни за направа и поддържане.

Голяма популярност придоби и прическата стил Помпадур. Подходяща за нея е чупливата коса. Тя представлява късо подстригана отзад и оставена по-дълга и фризирана отпред коса.

Отново актуална е и прическата на път. За разлика от 90-те години обаче сега косата се подстригва много късо отстрани и се оставя по-дълга отгоре. Налага се и фризиране, за да не залепне по глава, а да има обем в основата.

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати