Модерни прически на черта

Прическа Каре

Повечето представителки на нежния пол силно се интересуват от начина, по който изглеждат. В това няма нищо изненадващо, защото именно външният вид прави първите впечатления и е това, по което се захласват много мъже.

В случая обаче ще говорим не за части от женското тяло като гърди и дупе, които са вече обсъждани хиляди пъти, а за женската коса. Защото тя също е в състояние да привлече мъжките погледи, независимо дали е къса, средно дълга или дълга. Общо взето най-важно е да е чиста, бляскава и с удачна прическа.

Особено подходящи за дамите са прическите на черта, защото могат да бъдат носени под всякакви варианти и форми. В зависимост от дължината на косата, подстригана на черта, можете да изберете да я носите на обикновена опашка, сплетена или като добре оформен кок. А ако сте по-алтернативна личност, нищо не пречи да изберете и две опашки или две плитки, а защо не и много, подобно на негърските прически, внасящи определена екзотичност в забързаното ежедневие.

Най-разпространените модерни прически на черта са т.нар. каре. Те са особено подходящи за правите или леко начупените коси. За предпочитане е да става въпрос за гъста коса, но тъй като тези прически придават обем, може да се експериментира и с коси с по-тънък косъм.

Прическа черта

Карето на черта може да бъде късо, което означава, че оформянето му започва в областта около ушите, или дълго, когато е оформено около раменете. Късото каре е особено подходящо за дами в напреднала възраст, тъй като по-късите прически обикновено ги подмладяват.

Независимо от възрастта и дължината на карето, хубавото е, че можете да го носите както разрошено, така и идеално пригладено като на Дженифър Анистън например.

Освен това можете да добавите към прическата си и всякакви аксесоари като фиби, шноли, диадеми и т.н., които да Ви разнообразят и всеки ден да изглеждате атрактивно. И може би най-добрата новина е, че не изисква някакви особени грижи.

Можете да се уверите в това и сами, ако решите да си направите модерна прическа на черта, но преди това се консултирайте все пак с фризьора си, който да прецени дали тя е най-подходящият вариант за Вас.

Рейтинг

5 5
4 13
3 5
2 4
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати