ezine.bg»Статии»Красота»Маникюр и Педикюр»Върколашка красота превзема маникюрите

Върколашка красота превзема маникюрите

Космат маникюр

Модата в маникюрите, за разлика от тази в прическите, се мени изключително бързо. Това, което предстои обаче, би шашнало дори и най-запалените експериментатори.

Кажете сбогом на скучния лак. Космат маникюр – това е новата приумица на Йън Арнолд, директор стил и съосновател на един от най-известните лакове за нокти. Тенденцията бе представена на Седмицата на модата. Въпреки първоначалното възмущение, което предизвика, идеята за космати нокти набира все по-голяма популярност.

За да бъдат окосмени ноктите, върху всеки от тях се залепя космата изкуствена кожа. Под нея има два слоя лак с цвят, който да отива на кожухчетата им. Последен се нанася топ лакът, който играе ролята на лепило.

Подобно на всеки маникюр, и косматият се премахва с лакочистител, но изисква малко повече старание. Най-добре е този, който ви го е направил, да помогне и за премахването му.

Дори да се справите с премахването на космите от ръцете си си, остава въпросът за пълната липса на практичност. Изключено е с подобни дълги косми върху ноктите човек да извършва каквато и да било нормална дейност. Но пък е доста интересно.

Наистина съществува опасност хората да си помислят, че се превръщаш във върколак. Ако обаче факти като това, че е трябва да забравите за миенето на ръцете и че всички ще ви мислят за изрод не ви притесняват, то това е вашият маникюр. Пазете се обаче от домашния любимец, който може да намери ноктите ви за доста интересни.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 1
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати