Модни тенденции в грима за 2016 година

Грим 2016

През изминалата 2015 година контурирането на лицето постигана невероятна популярност. Ежегодно се появяват нови и нови тенденции в грима, които всяка уважаваща се дама неотлъчно следва, за да е във вихъра на модата. Въпреки че не е ясно какво точно ще хрумне на ексцентричните гримьори, ето какво се предполага, че ще носим на лицето си през предстоящата 2016 година.

Лъскава кожа

Тази година стробинг техниката ще премина на ново ниво. Докато до момента трябваше да изберем коя част да подчертаем – носа, клепачите или скулите, то през 2016 година ще нанасяме блясък за устни на всяка една от тях. Така ще получим сияен и свеж вид на кожата.

Дискретно контуриране

Докато лъскавата кожа ще включва нанасянето на гланц на всички зони, то при контурите отпада необходимостта да очертаваме всички части. През 2016 ще трябва да избираме и да залагаме само на една от частите на лицето – носа, челюстта или бузите.

Опушен грим

Червило

Опушените очи продължават да са на мода за поредна година. През 2016 те отново ще са сред основните грим тенденции.

Брокат вместо сенки

Сенките за очи ще останат в несесера с гримовете тази година. На тяхно място ще дойде брокатът. Освен бляскаво впечатление той изцяло променя външния вид.

Подредени вежди

Модата на гъстите и дебели вежди окончателно се наложи като дългосрочна модна тенденция. През 2016 година вече ще ги носим сресани нагоре.

Естествен цвят червило

Златното, кобалтово синьо, както и всички ярки нюанси червило ще останат настрана през предстоящата година. На мода идват розовият цвят във всичките му нюанси, както и всички нежни тонове на останалите цветове.

Виж повече

Рейтинг

5 1
4 2
3 2
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати