Съвети за красива кожа от Миранда Кер

Миранда Кер

Миранда Кер е един от моделите, на когото искат да подражават не само подрастващите момичета, но и зрели жени. Бившият ангел на Виктория Сикрет грабва почитателите си не само с чаровната си усмивка и апетитни форми, но и с красива кожа, достойна за завист.

Противно на очакванията обаче, моделката споделя, че поддържа ослепителна визия, като измива кожата си с няколко прости продукта, които най-вероятно почти всяка жена има вкъщи. 32-годишната красавица сподели, че основно третира кожата си с измиващ гел. Друг продукт, към който тя се поддържа, е ексфолиантът.

Много от дамите буквално злоупотребяват с него, като без да има нужда да третират кожата си всеки ден. Но Миранда Кер открехва, че прибягва до него само в края на работната седмица. Благодарение ексфолианта бившата съпруга на Орландо Блум успява да се отърве от натрупалите се замърсявания и е готова да се покаже с чиста и сияеща кожа през почивните дни.

Друг метод, с който моделката си осигурява гладка и мека кожа, е парната баня със зелен чай. За да се поглезите и вие с тази процедура, не е нужно непременно да посетите специално студио за красота, тъй като можете да си я приготвите сами вкъщи. За целта можете да напълните леген с гореща вода и да поставите 1-2 торбички със зелен чай вътре.

Лимонов сок

Покрийте главата си с кърпа и се наведете внимателно над легена със затворени очи, като внимавате да не се изгорите. Моделката съветва да се оставите на действието на парата в продължение на няколко минути, за да се отворят порите.

Обзалагаме се обаче, че красивата кожа на Кер се дължи не само на тези елементарни процедури, но и на нейната здравословна диета. Красавицата споделя, че редовно приема на закуска топла вода с лимонов сок. В менюто на звездата попадат все полезни храни като ябълки, круши, сливи, боровинки, авокадо, риба тон, бадеми, орехи и др.

Виж повече

Рейтинг

5 1
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати