Как да направите погледа си по-изразителен с грим

Красавица

Казва се, че очите са прозорецът към душата на човек и затова не е никак чудно, че жените използват какви ли не козметични средства, за да ги направят по-изразителни и впечатляващи.

Оформете веждите

Веждите са рамката на окото и затова е нужно да ги оформите добре, за да направите погледа си по-изразителен. Срешете ги и ги попълнете с молив за вежди, с което ще изглеждате по-добре.

Грим

Нарисувайте с очна линия котешко око

Направете котешко око с помощта на очна линия, което ще подчертае погледа ви и ще му придаде драматичен акцент. За котешкото око е важно външната линия да е по-дебела от вътрешната и отвън да завършва със стрелка нагоре.

Направете си опушени очи

Макар че опушеният грим отнема време и ако го правите за първи път, няма да е блестящо, това очертаване на окото прави погледът много секси и привлича вниманието. Много е подходящ за жени със светли очи.

Използвайте бял молив

Поставете бял молив във вътрешния ъгъл на очите или по целия долен край на окото. С този ефект очите ви ще изглеждат по-отворени и големи. От него могат да се възползват жени с по-малки или азиатски тип очи.

Спирала

Извийте миглите си

Преди да поставите спирала, извийте за няколко секунди миглите си с извивачка за мигли. Не отнема много време и не е никак трудно, а разликата преди и след ще е огромна.

Поставате двоен слой спирала на горните мигли

Не нанасяйте един, а два слоя от спиралата на горните мигли. Очите ви трябва да гледат леко нагоре, а нанасянето трябва да е от основата към връхчетата с зигзакообразни движения.

Поставете неутрален цвят червило

Ако добре сте подчертали очите си, не правете същото и с устните, защото ще убиете ефекта на изразителния поглед. Цветът на червилото ви трябва да е по-неутрален.

Виж повече

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати