Безупречна лятна визия с тези златни съвети

Лятна визия

Безупречната лятна визия изисква някои хитрини, които трябва да знаете, за да сте наистина перфектни. На пръв поглед може и да изглежда лесно да я поддържате – ефирна лятна рокля, свеж грим и пъстри аксесоари, но всички знаем, че това не е толкова просто.

През лятото косата и кожата изискват много повече грижи, неподходящият грим се разтича от горещините, а тежките парфюми са изключително неподходящи. Ето и няколко съвета как да имаме безупречна лятна визия.

Подчертайте тена си

Тен

Слънце, плаж, почивка. Вече имате красив бронзов тен. За да го подчертаете, смесете хидратиращия си крем с малко руж. Ефектът ще е невероятен, особено нощем.

Грим за лятото – син

Време е за свежите тонове. Гримът ви трябва да е в тон с небето, морето или океана. Изберете молив, сенки и очна линия в някои от тоналностите на синия цвят.

Перфектни устни и през лятото

Гримове

Топлината и солената вода имат вредно влияние върху устните. Вземете в чантата си течно и хидратиращо червило. Не забравяйте и добре познатите балсами за устни.

Водоустойчив грим

Топлината има неприятното свойство да предизвиква разтичана на грима. Точно и поради тази причина използвайте водоустойчива спирала. Можете да я ползвате дори и докато сте на плажа. Все пак препоръчително е да се разделите за кратко с гримовете, докато сте на пясъка край морето.

Перфектна коса за лятото

Дългата коса винаги е изисквала много грижи. През лятото това важи с двойна сила. Най-подходящата прическа за това време е леко влажната коса, оформена на лека вълни с пяна за коса. Използвайте продукти с олио и жожоба за искряща коса.

Сияещ летен шик

За да постигнете външен вид, вдъхновен от лятото, заложете на фон дьо тен, който е малко по-тъмен от кожата ви, и на червеникав руж. Ефектът им ще ви накара да изглеждате здрави и сияещи.

Подготовка преди плажа

Започнете подготовката за лятната ваканция предварително. Третирайте кожата си с автобронзат. Това ще ви спести неудобството, че имате бледа кожа в първия ден на плажа.

С дъх на свещест

Най-подходящите парфюми за лятото са леки, с плодов аромат. Препоръчително е да използвате такива, които не съдържат алкохол, за да избегнете появата на петна по кожата.

Виж повече

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати