Бадемовите нокти продължават да са актуални и през това лято

Бадемов Маникюр

Ноктите с формата на бадем, които нашумяха още миналата година, отново са хит. Това сочи тенденцията в маникюра за лято 2016.

В началото дамите приемаха доста резервирано твърде екстравагантния маникюр, оформен като същинско оръжие, но след като световни знаменитости от калибъра на Мадона, Риана и Джеси Джей последваха този тренд, той се превърна във фаворит на дамите.

Предимството на интересния маникюр е, че може да бъде направен както на къси нокти, така и на по-дълги. В първия случай нокътят може да бъде отавен с по-овална форма, а във втория – може да се заложи на по-остър връх.

Определено вторият вариант е по-подходящ за тези от нас, които не се притесняват да експериментират и обичат да привличат вниманието.

Остри Нокти

Що се отнася до декорацията на бадемовите нокти, може да се експериментира спокойно с всичко. Заложете смело на ярките летни цветове, а ако те не са ви достатъчни, придайте на нотките си още по-закачлив вид с кристали, мъниста, камъчета, лепенки и каквито ви харесват декорации.

Разбира се, ако ярките тонове не са по вкуса ви, спокойно можете да заложите само на тонове като блед корал и мляко например. Със снежнобели връхчета също няма да сбъркате.

При всички случаи ще имате нокти, издължаващи пръстите на ръцете ви, придаващи ви както женственост и сексапил, така и характер.

Рейтинг

4
Общо 1 гласували
5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари