Бюти съвети от Камерън Диас

Камерън Диас

На 30-ти август американската актриса и бивш модел Камерън Диас навърши 44 години. Въпреки възрастта си обаче тя продължава да изглежда зашеметяващо и да привлича мъжките погледи. Безспорно своята красота чаровната блондинка дължи на гени, но бюти триковете, с които тя си служи, също оказват немалък ефект. Ето как звездата от Ангелите на Чарли успява винаги да е неотразима.

От изключителна важност за Камерън е добрата физическа подготовка. Синеоката красавица държи страшно много на тренировките и при всяко свободно време ходи пеша, прави упражнения пред телевизора или тренира във фитнеса.

Хранителният режим на звездата също оказва влияние върху нейната фигура. За разлика от много свои колежки, които наблягат на безглутеновата диета, 44-годишната актриса признава, че не може да се лиши от зърнените храни.

Тя държи да си набавя повече въглехидрати, тъй като води доста активен начин на живот и има нужда от много енергия. Ето защо обикновено започва деня си с купичка овесени ядки.

За да се радва на красива коса, Камерън се доверява на известни фризьори, сред които Трейси Кънингъм. Тъй като косата ѝ доста се изтощава от всички процедури, през които преминава, тя се подстригва възможно най-често и в свободното си време избягва да връзва косата си. Така помага на косата си да почине, а същевременно придава повече закачливост на визията си.

Бюти съвети от Камерън Диас

Доброто душевно състояние също е ключово за страхотния външен вид. Въпреки зрялата възраст, в която се намира, Камерън признава, че не се страхува да остарее, защото е щастлива от живота, който води.

Харесва ми, че съм прехвърлила четиридесетте. В момента се чувствам по-добре, отколкото когато бях на двадесет години, категорична е звездата.

Виж повече

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати