Невероятно! Хлебната сода премахва тъмните кръгове и торбичките под очите

Тъмни кръгове

Тъмните кръгове и торбичките под очите са сред най-често срещаните проблеми на съвременните жени. За да се справят с тях, жените броят луди пари за всякакви скъпи козметични продукти, а резултатът почти винаги е почти незабележим. Оказва се обаче, че съществува много по-евтин и ефикасен начин за справяне с несъвършенствата по лицето.

Можете отново да си върнете младежкия и лъчезарен вид с помощта на елементарни процедури и то с продукт, който присъства във всеки дом. Тайното оръжие за красота на хиляди жени по света е содата за хляб.

Този бял прашец върши чудеса в кулинарията, но и не само там. Отдавна е известно, че сода бикарбонат се използва при редица кожни проблеми, тъй като действа противовъзпалително, премахва черните точки и почиства порите. Но фактът, че тя бори дори упоритите торбички под очите, е малко известен.

За да приготвите своеобразен тоник, с който да подобрите вида на очния контур, е достатъчно да си набавите чаша студена вода, в която да разтворите една чаена лъжичка сода бикарбонат.

Сода бикарбонат

Разбъркайте добре течността, а след това напоете с нея обикновени тампони за грим. След това внимателно поставете тампоните върху проблемните зони, като преди това затворите очите си. Останете така петнадесетина минути.

Друг начин, по който можете да подходите, е просто да масажирате проблемните зони с напоените тампони в продължение на двадесетина минути.

При всеки от двата варианта обаче се налага след това да изплакнете лицето си с чист вода. Накрая по желание можете да нанесете и крем за лице, избран според типа на кожата ви.

Правете процедурата 1-2 пъти седмично и резултатите няма да закъснеят. Докато нанасяте содената течност, внимавайте да не попадне в очите ви.

Ако се случи това, се измийте добре веднага. Ако усетите кожно раздразнение, докато трае процедурата, също премахнете моментално субстанцията и не я употребявайте отново.

Рейтинг

5 0
4 0
3 2
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати