Части от тялото, издаващи на колко години сме всъщност

Бръчки

След преминаването на определена възраст части от тялото ни започват да издават на колко сме години. И докато всички мислят, че визитната ни картичка е лицето, то това не е точно така.

Когато преминем определени години, сме свикнали да полагаме огромни грижи, с които да прикрием появилите се бръчки по лицето. В стремежа си да го подмладим обаче забравяме за останалите части, които видимо показват, че годинките напредват. Добре е да се погрижим и за тях.

Нос. Когато сме млади, извивките на носа ни са гладки. С времето обемът на лицето ни намалява, а носът хлътва.

Слепоочия и скули. Подобно на носа, слепоочията и скулите също хлътват. Лицето губи еластичността си и става доста по-безизразно.

Уши

Уши. С времето именно ушите са тези, които издават възрастта. Долната им част никога не спира да расте и с времето се превръща в най-големия ни враг.

Брадичка. Обемът и еластичността ѝ намаляват с годините. Именно заради това хората казват да вървим с гордо изправена брадичка – така просто няма да си личи, че остаряваме.

Вежди

Вежди. С течение на времето веждите също се смъкват по-надолу към очите и явно показват напредналата възраст.

Шия. Бръчките в областта на шията се появяват рано, дълбоки са и много по-видими от тези на лицето. Именно заради това е добре да положим за тях също толкова грижи, колкото и за тези на лицето.

Тяло

Ръце. Именно тази част издава истинската възраст на жената. Въпреки това често сме склонни напълно да забравяме за външния вид на ръцете си.

Борбата с времето е мисия на всяка жена, която иска да поддържа завиден и естетичен външен вид дори в напреднала възраст. За това не пренебрегвайте посочените части от тялото, а се заемете с подмладяването им още днес.

Виж повече

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати