Предвеликденска промоция от 24 до 30 Април. С отстъпки до 60%. Виж тук!

Ezine.bg»Статии»Красота»Лице и Тяло»Ароматни домашни маски с цитруси

Ароматни домашни маски с цитруси

Кристина ЧерниковаКристина Черникова
Администратор
2k190208
3 от 3 Снимки

3. Зимна маска с нар


За тази маска са ви необходими една супена лъжица прясно изцеден сок от нар, един белтък и една супена лъжица мед. Смесете продуктите до получаване на хомогенна смес. Нанесете върху чиста кожа и оставете съставките да подействат петнадесет минути, като през това време следете сместа да не попадне в очите ви. Накрая изплакнете кожата добре с вода. Маската е чудесна за студените зимни дни, когато кожата ни също се нуждае от подхранване и защита.

Маската за лице не е поредната женска глезотия, а важен метод, с който да поддържаме кожата си хидратирана, мека, сияеща, чиста и здрава. Затова е важно употребата на козметичния продукт да се превърне в неизменна част от регулярните ни хигиенни ритуали.

Не си мислете обаче, че на всяка цена трябва да се придържате само към продукти, присъстващи в търговските вериги. Има много домашни маски, които можете да си приготвите сами в домашни условия, при това без да пръскате много пари. Ето и три такива /виж галерията/, които ще ви пленят със свежия си цитрусов аромат.

Правете указаните маски само върху здрава кожа. Ако сте алергични към някой от продуктите, не ги прилагайте. В случай че кожата ви е много чувствителна, консултирайте се със специалист, преди да прибегнете към тях.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати