Няколко екзотични спа процедури

СПА

Съвременната спа индустрия предлага какви ли не екзотични и смайващи процедури за красота. Като масаж със змии, маски от истинско лато или доказаната вече акупунктура.

В Италия, в елитния комплекс Rome Cavalieri Hilton's можете да подложите на подмладяване с червен хайвер. Представете си следната картина: намазани сте от главата до петите с червен хайвер, след който ви глезят с лек масаж, а накрая ви топват във вана с бълбукащи мехурчета шампанско.

Може би предпочитате бира? Тогава Добре дошли! в Чехия. Един от най-известните спалокации в страната е Chodovar, където предлагат вана с бира. Лягате, облени в ароматната кехлибарена течност.

Салонът е разположен в прочутата пивоварна със същото име, така че бирата е не само за външна, но и вътрешна употреба.

Козметични процедури

Ваната с бира много полезна, защото стимулират кръвообращението и ускорява премахването на шлаката от организма. По принцип подобна процедура можете да си приложите и вкъщи, стига да имате вана и доста от пенливата течност под ръка.

Спапроцедурите с шоколад са широко популярни, тъй като този продукт е отличен антидепресант, а и доста сме говорили за ползите от шоколада върху красотата и здравето.

Бира

Но пък какво ще кажете за масаж на ходилата с боб? Разхождайки се върху бобени зърна, ще засилите своите биологично активни точки, които е известно, че се намират в краката ни. Ще изчезне умората ви веднага.

Искате нещо по-екзотично? Да се пренесем в Китай тогава. Един от най-популярните масажи там е този с живи рибки. Потапяте се в басейн, пълен с дребни рибета, чиято храна са мъртвите клетки от тялото ви. Рибките умеят да различават живите от мъртвите клетки. По този начин те оказват естествен пилинг на кожата.

Виж повече

Рейтинг

5 1
4 0
3 2
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати