Ezine.bg»Статии»Красота»Лице и Тяло»Вижте грациите в ТОП 10 на най-красивите жени за всички времена

Вижте грациите в ТОП 10 на най-красивите жени за всички времена

Пламена M.Пламена M.
Джедай
6k254
Бионсе

Изключително интересна световна класация определи кои са 10-те най-красиви жени на всички времена. В нея са включени редица световни знаменитости от най-различни области.

Наследницата на Мадона - поп кралицата Бионсе, е само една от красавиците в класацията. Тя наистина е прелюбопитна, тъй като е резултат от проучване, направено сред жени. Световноизвестната марка, която го е поръчала, смята мнението на нежния пол за доста по-обективно, що се отнася до женската красота.

На първо място дамите поставят английската актриса Одри Хепбърн. Въпреки че не е на този свят от цели 23 години, легендите за изваяното ѝ и незабравимо лице се носят и до днес. В други класации тя печели първото място и за най-успешна жена в кино индустрията за всички времена.

Любимката на Кенеди – актрисата Мерилин Монро, е няколко места пред Бионсе. Доказала, че една жена може да е суперсекси дори с няколко килограма отгоре, днес тя се счита за символ на естествената женска красота.

На трето място е Грейс Кели, а след нея – София Лорен.

И тук идва място на поп дивата Бионсе – символ на модерните разбирания за красота. След нея отново е филмова звезда - фаталната Бриджит Бардо. Красавиците след това са както следва: първият топмодел Жан Шримптън, модната икона Кейт Мос, американската кинозвезда Ава Гарднър и Скарлет Йохансон, спечелила си прозвището съвременната Мерилин Монро.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3
50
40
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати