Професионални съвети за красива кожа през зимата

1 от 5 Снимки

1. Почиствайте кожата си нежно


Зимата е времето, в което тялото ни ни е по-чувствително. Ето защо е добре да изберете козметични продукти за почистване, имащи по-деликатно въздействие върху него. Заради влиянието на студа и вятъра кожата става по-суха и изпръхнала, а това налага и нейното по-засилено овлажняване. В тази връзка експертите съветват в студените дни да се спираме на измиващи средства, съдържащи компоненти като пантенол, алое вера, невен, витамин А и витамин Е;

Навярно всяка себеуважаваща се жена знае, че през горещите летни дни кожата ни се нуждае от повишена защита и хидратация.

Малцина дами обаче се досещат, че през студените зимни дни също трябва да подхождаме към тялото си с грижа и внимание, за да сме здрави, красиви и ослепителни във всеки един момент.

Разбира се, за да се случи това, не е нужно да изпълняваме някакви сложни и скъпи процедури. Според специалистите е напълно достатъчно да следваме няколко съвсем елементарни стъпки.

Вижте кои са те в галерията по-горе и се научете да се грижите да кожата си, да за ви се отблагодарява тя с красота и съвършенство.

Виж повече

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати