Професионални съвети за красива кожа през зимата

2 от 5 Снимки

2. Не забравяйте да защитите кожата си


Заради неблагоприятните метеорологични особености през зимата кожата ни се нуждае от повече защита. За да си я осигурите, не забравяйте да нанасяте по тялото си омекотяващ лосион или крем, който съдържа мед, пчелен восък, сусамово или бадемово масло. Това са природни съставки, който образуват своеобразен защитен слой и предпазват кожата ви от агресивното въздействие на ниските температури. Освен това ѝ придавам мекота и еластичност;

Навярно всяка себеуважаваща се жена знае, че през горещите летни дни кожата ни се нуждае от повишена защита и хидратация.

Малцина дами обаче се досещат, че през студените зимни дни също трябва да подхождаме към тялото си с грижа и внимание, за да сме здрави, красиви и ослепителни във всеки един момент.

Разбира се, за да се случи това, не е нужно да изпълняваме някакви сложни и скъпи процедури. Според специалистите е напълно достатъчно да следваме няколко съвсем елементарни стъпки.

Вижте кои са те в галерията по-горе и се научете да се грижите да кожата си, да за ви се отблагодарява тя с красота и съвършенство.

Виж повече

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати