Изкуствени лунички и шарени мигли - хитът в грим тенденциите за 2017-та

Изкуствени лунички

Новите модни тенденции вече са тук. 2017-та е година с ексцентрични и свежи предложения за грим и бляскав стил.

Гримът без съмнение е сред нещата, които придават усещане за красота. И тази година световните експерти по красота дават своите безценни съвети за това кое е модерно.

Подобно на редица примери в миналото, в първия момент някои от идеите на модните диктатори звучат налудничаво. В 2017-та година дори най-ексцентричните приумици ще са лесни за постигане. Те ще ви придадат чар и самочувствие.

По думите на един от световните гримьори - Рейчъл Брук, тази година на пиедестал ще бъдат издигнати луничките. Те ще предизвикат истински бум и дори да не ги притежавате по рождение, ще може да си направите изкуствени такива.

Шарени мигли

Модата на изкуствените лунички вече е тук и в магазините лесно могат да бъдат отрити такива. Масовите козметични марки вече са пуснали лунички в различни форми и тонове. Цената им е достъпна за всички.

След лек спад в популярността му, бронзовият тен се завръща. Модата налага кожата да изглежда обляна от слънцето. Ще се наложи отново да посегнете към новите видове матови бронзанти. По-запалените ще трябва да обновят картите си за солариума. Тук специалистите напомнят за вредата от изкуствения тен и съветват да се предпазваме от лъчите поне с предпазващи препарати.

На мода през 2017-та година се завръща и цветната спирала и то с пълна сила. Колкото по-ярък е цветът, толкова по-добре.

Устни

Спиралата за мигли тази година трябва да е в същия цвят като устните. Освен това продължава и модата на т.нар. осветени устни. Те са обагрени в тип омбре – светъл нюанс в средата и по-тъмен към ръба. Има много начини за постигането му – нужни са ви само четка и разноцветна палитра сенки, както и няколко вида червила.

Виж повече

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати