Предвеликденска промоция от 24 до 30 Април. С отстъпки до 60%. Виж тук!

Ezine.bg»Статии»Красота»Лице и Тяло»Тайните за красота на 63-годишната моделка Кристи Бринкли

Тайните за красота на 63-годишната моделка Кристи Бринкли

Кристина ЧерниковаКристина Черникова
Администратор
2k190208
Тайните за красота на 63-годишната моделка Кристи Бринкли
Снимка: peopledot

Кристи Бринкли е един от най-популярните американски модели през седемдесетте години на миналия век. В пика на кариерата си тя омайва милиони мъжки сърца с очарованието и сексапила си. Днес блондинката е на 63 години, но притежава все така неустоими форми, за които много млади дами биха ѝ завидели.

За това обаче си има основателна причина. Магнетичната американка спазва стриктно няколко основни правила, които ще узнаете в следващите редове.

Според самата Брикли една от основните причини да изглежда толкова добре за възрастта си е фактът, че тя е вегетарианка. Моделът и майка на три деца е започва да живее с тази философия още в ранните си тийнейджърски години и днес продължава да е следва непоколебимо. Кристи приема много ядки, козе кисело мляко, яйца и пресни смутита, които подхранват кожата и косата, дарявайки ги с мекота и блясък.

Другото тайно оръжие на моделката е водата с лимонов сок и мед, която тя приема на гладно сутрин. Понякога добавя в течността и кайенски пипер. Тази чудодейна напитка действа детоксикиращо на организма и дарява с енергия и здраве.

Слънцезащитният крем е другият силен съюзник на Кристи. Ослепителната блондинка е израснала на доста слънчево място и не може да си представи ежедневието си без предпазния лосион.

Това е много важен продукт, който не само предпазва от изгаряне, но и от състаряване. Затова не бива да се правят компромиси с него. При нанасянето му не забравяйте да покриете не само тялото си, но лицето, шията и деколтето, съветва Бринкли.

Тя препоръчва на останалите дами да намерят начин да се освобождават от стреса, защото той влияе негативно не само върху здравето ни, но и върху външния ни вид. За целта Бъркли често медитира и прави йога.

Когато сте в добро настроение, не забравяйте да се усмихвате по-често. Една ослепителна усмивка винаги прави жената неустоима, допълва топмоделът.

Друг много ценен съвет, който Кристи дава, е по отношение на веждите ни. Тя е на мнение, че тя трябва да изглеждат максимално естествени /галерията/ и не бива да са твърде удебелени или пък съвсем изтънени и незабележими.

Тенденциите при веждите се променят с годините, но те не бива да ви вълнуват. Изберете тази форма, която би отивала на на лицето и очите ви. Не се подлъгвайте по модата, призовава чаровната вегетарианка.

За да е напълно честна все пак, Бъркли признава, че се е случвало да посяга към ботокса. Тя обаче не крие, че сега съжалява за това си решение и приканва дамите да не следват примера ѝ.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати