Холивудските актриси, които остаряват естествено

1 от 12 Снимки
Хайди Клум

Актрисите в Холивуд са тези, които налагат модните тенденции. На фона на красавиците, които се стремят да останат вечно млади, има и редица звезди, които предпочитат да остаряват естествено.

Един от емблематичните примери за това е 43-годишната Хайди Клум. Тя е убедена, че 40-годишно лице без бръчки прилича по-скоро на маска, в която няма нищо красиво. Самата Хайди никога не е посягала към корекциите, защото смята, че последиците биха били непоправими.

На същото мнение е и колежката ѝ Кейт Уинслет /виж галерията/, станала известна с главната си роля в Титаник. 41-годишната звезда дори е създала специална организация против пластичната хирургия.

Примерът на колежките си следва и Гуинет Полтроу. Носителката на Златен глобус не отрича корекциите на бюста си, но е убедена, че подобна интервенция трябва да се прави само след кърмене и по лекарско предписание. Самата тя често пуска свои снимки без грим.

56-годишната Джулиан Мур е поредната, която е против корекциите. Макар да изглежда млада за възрастта си, тя отрича намесата на скалпела. Красавицата е убедена, че красотата извира от вътре и се дължи на първо място на любовта към себе си. Самата тя залага и на здравословния начин на живот.

Виж повече

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати