Ezine.bg»Статии»Красота»Лице и Тяло»Фитнес инструкторка спря да се обезкосмява. Вижте трансформацията ѝ

Фитнес инструкторка спря да се обезкосмява. Вижте трансформацията ѝ

Кристина ЧерниковаКристина Черникова
Администратор
2k190199
Морган
Снимка: instagram
Морган не се притеснява от космите си

Заради разбиранията на красота и естетика в съвременния свят обезкосмяването се е превърнало в неделима част от живота не само на нежния пол, но и на силния. Млада жена от САЩ обаче успя да разбие на пух и прах всички стереотипи, като спря да се обезкосмява.

Морган Микенас е красива млада дама, която се занимава с фитнес, музика, рисуване. Тя харесва здравословния начин на живот, разходките сред природата и йогата. Близките ѝ я познават като изключително талантлив и харизматичен човек. Но за света тя е позната като момичето, което спря да се обезкосмява.

Като привърженик на естествената красота Морган спира да премахва нежеланите косми по тялото си и започва да публикува снимки на краката и мишниците си в Инстаграм. Така тя показва на света, че една жена може да бъде много привлекателна и без да се подлага на всевъзможни неприятни процедури по обезкосмяване.

В момента инструкторката има над 26 000 последователи в социалните мрежи и се радва на огромен интерес от страна на женската и мъжката аудитория. По-важното за младата жена обаче е, че има мъж до себе си, който я харесва точно такава, каквато е, и няма проблем с нейния съвсем натурален външен вид.

Животът на Морган обаче невинаги е бил лек. Като тийнейджърка тя е имала неприятно преживяване със свои съученички, които са ѝ се подиграли за косматите крака. Тогава тя веднага попитала майка си как да премахне косъмчетата. Години по-късно обаче сама решила, че няма причина да продължава да го прави.

Спрях да премахвам космите си, защото ми отнемаше прекалено много време. След това започнах да обичам тялото си точно такова, каквото е, и да му се радвам още повече. Кожата ми стана изключително мека и красива и нямаше причина да развалям всичко с бръснене и епилация. Надявам се моето решение да послужи за пример на други хора, защото е много тъжно как от съвсем малки обществото ни притиска да се подлагаме на неистови мъчения, за да нямаме косми, споделя Морган.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Анонимен
Анонимен
12.12.2018 22:15
Чубака
1
0