Ezine.bg»Статии»Красота»Мигли и Вежди»Срешете веждите на път за паунова визия

Срешете веждите на път за паунова визия

Пламена M.Пламена M.
Джедай
6k254
Срешете веждите на път за паунова визия
Снимка: instagram.com

Паунови вежди – последният писък на модата вече е тук. Ако и вие искате да сте в крак с новите тенденции, заложете на веждите, разделени по средата. Иновацията в тенденциите се нарича паунови вежди.

Новата мода налага да разперите веждите си като паунови пера. Оформянето по този начин не е трудно, но определено прави впечатление.

Новият еталон за красотата налага да направите веждите си по-обемни отвсякога. Последният писък на модата повелява да разделите веждата на две по средата. Условието е едно - колкото са по-обемисти са те, толкова по-лесно се поддават на модния тренд.

Иновативната идея е дело на финландската гримьорка Стела Сиронен. Тя дори пусна снимка на това как би изглеждала жена с т.нар. паунови вежди. Гледката определено може да се определи като екзотична.

За да се възползвате от новата мода, разделете веждите по средата - на път. Горната част срешете към челото, а другата- към клепача. Тъй като косъмчетата на веждите са непокорни, ще се наложи да използвате стилизиращ продукт. Гримьорката препоръчва вазелин - така лесно ще разперите власинките на перата в двете посоки.

Модата при веждите определено следва стриктно своя път. След като години наред властваше модата на тънките вежди, в последните няколко сезона нещата поеха по коренно различна подока. 2016-та година бе на дебелите и добре подчертани вежди. Пауновите вежди са едно логично продължение за 2017-та, макар според някои да преминават естетичните граници.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати