Ezine.bg»Статии»Красота»Коса»Леопардови щампи в косите са новият хит в прическите!

Леопардови щампи в косите са новият хит в прическите!

Пламена M.Пламена M.
Джедай
6k254
Леопардови щампи в косите са новият хит в прическите!
Снимка: Pinterest

Прическа стил леопардова коса – това е новият хит в модата. Ако сте любители на големите котки, то със сигурност ще се влюбите в новата тенденция.

Тенденцията се зароди изключително случайно, но бързо се превърна в хит. Първоизточникът е стилистът Ерик Паскарели, който работи в лондонски бутик. Той публикува снимка на този тип прическа в Инстаграм, а само часове по-късно мрежата е залята с нейни вариации и дубликати.

Паскарели споделя, че идеята е била на негова клиентка. Самият той обаче отдавна мечтаел да направи подобна прическа. Още от малък той бил обсебен от това да има розова и жълта леопардова коса.

Стилистът споделя как е постигнал уникалната прическа, за да могат повече хора да си направят този уникален принт върху косите. Леопардовият десен той направил, като първо е изрусил косата на модела си. Върху чистата основа е нанесъл няколко най-различни нюанса боя.

Ерик е кръстил прическата Деф Лепард. Той свързва стила си с грънджа и рока /виж галерията/. Днес много момичета са вдъхновени от творението му и тичат към фризьорските салони, за да се сдобият със своя вариация на Деф Лепард.

Леопардовата коса е наистина иновативна. До монета единственият начин да внесеш този принт в косите си, бе чрез перата за коса, обагрени в леопардова шарка. Те са един от най-оригиналните и ефектни аксесоари за коса.

През летните месеци те са един лесен начин да създадете свежо и цветно настроение. Перата за коса се прикачат дори и в разпусната коса посредством микро ринг. Ефектът е траен и дори може да се къпете с тях. Боядисването в леопардов принт обаче определено е крачка напред.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати