Ezine.bg»Статии»Красота»Козметика и Козметични Процедури»Нова мода: Хирурзи зашиват устните ви за по-скромна усмивка

Нова мода: Хирурзи зашиват устните ви за по-скромна усмивка

Пламена M.Пламена M.
Джедай
6k254
Нова мода: Хирурзи зашиват устните ви за по-скромна усмивка
Снимка: Instagram

Всички знаем за модата на пухкавите устни. Патешките устни се превърнаха в истински хит. В периода 2000-2016-та година желаещите дами да изпълнят устните си е скочил с 50 %. Днес обаче модата се обръща.

Дамите с напомпани устни вече не са на мода. Ако сте сред жените със силиконови устни, то няма да се котирате във времената, които предстоят.

Данните на Американското дружество по пластична хирургия показва невиждано увеличение на желаещите да увеличат устните си в рамките на последните 6 години. Изведнъж обаче трендът се обръща и на мода се връщат тънките устни. И не само - ако искате да се впишете в новия стереотип, ще трябва оперативно да отстраните част от устните си.

Процедурата за намаляване на устните е хит в азиатските страни от доста години насам. Отскоро обаче тя се е превърнала в хит и в Ню Йорк. При нея се премахва кожата от устните по сухата влажна граница. След това с помощта на шевове се създава една изцяло нова устна линия. Резултатът - по-малки и по-тънки устни.

Операцията по смаляване на устните се извършва под местна упойка и трае между 15 и 30 минути. Възстановителният период е седем дни /виж галерията/.

Всяка жена, решила да се подложи на интервенцията, трябва да знае, че сред страничните ефекти са възпаление, зачервяване, подуване, съпроводени с доста сериозна болка и невъзможност за нормално хранене.

Цената също не е от най-ниските и варира между 1500 и 9000 британски лири. Въпреки това интересът към процедурата прогресивно се покачва и дори жени, които доскоро са имали силикон в устните, вече залагат на скромната усмивка.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати