Ezine.bg»Статии»Красота»Коса»Прически, които мъжете смятат за противни

Прически, които мъжете смятат за противни

Пламена M.Пламена M.
Джедай
6k254
2 от 7 Снимки

2. Ситни къдрици


Оправдание за тази прическа имат само жените, които са се родили така. За тях природата се е погрижила външният вид да хармонира с прическата. Изкуствените къдрици са подходящи за малките момиченца, но не и за зрелите цени. Когато видим жена с подобни къдрици, асоциацията винаги е с Анджела Дейсив. Може да е забавно и да привлича внимание, но в никакъв случай не е секси;

Небрежната и естествена коса винаги е на мода. В същото време дамите са склонни да следват модните тенденции. Навярно все още помните хита сред фризурите през 70-те и 80-те години на миналия век, а именно - ситните и гъсти къдрички, напомнящи удивително на пудел, както и трайната ондулация.

И макар че всяка дама, причинила си подобно модно безумие в косите, да изглежда с поне 10 години по-състарена с подобни къдрици, това не пречеше едно време прическата да беше тотален хит.

Добре че положението днес е различно и критериите ни за естетитка и добра визия са по-ошлайфани.

За жалост обаче не всяка модерна прическа е по вкуса на мъжете. Има няколко вида прически, които отблъскват силния пол надалеч. Някои от тях дори могат да ги изплашат до смърт. Кои са те, разберете от галерията горе.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.7
52
41
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати