Ezine.bg»Статии»Красота»Лице и Тяло»Заети майки, ето как да поддържате косата си!

Заети майки, ето как да поддържате косата си!

Пламена M.Пламена M.
Джедай
6k254
5 от 5 Снимки

5. Забрави за салона


Или сведи ходенията до минимум. Една заета майка просто не може да си позволи винаги оформен бретон или платинено рус цвят. Така че най-добре се консултирайте с фризьора си за най-добрия цвят и подстрижка за твоя тип коса, които не изискват редовна поддръжка. Това ще разреди посещенията в салона и ще ви даде достатъчно време, за да бъдете една истински грижовна майка.

Майките днес не са като едно време. Да си майка вече не означава само да гледаш рожбата си, докато за всичко останало се грижи някой друг. В нашия век много майки се нагърбват и със задълженията на мъжа в семейството. И в повечето случаи забравят да изглеждат добре или просто нямат време за външния си вид.

Това обаче не трябва да е така - колкото и да сте изморени или ангажирани, длъжни сте да изглеждате добре в името на това, че сте жена и защото се уважавате достатъчно. А и ако отделите малко време за някои елементарни трика за разкрасяване, ще се заредите с по-добро самочувствие и желание да изпълнявате своите задължения на майка и съпруга.

Ако и на вас не ви остава време за нищо, най-малко за красотата ви, ето няколко съвета /виж галерията/ как да се справите поне с косата си:

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати