Пролетни маски сега, които ще ти осигурят красива коса през лятото

1 от 5 Снимки

1. Маска с банан


2 банана, 1/2 ч.ч. мед и 1/2 ч.ч. зехтин се смесват в блендера. Маската се нанася върху косата, а главата се покрива с шапка за баня. Изчакайте да подейства около 10 минути, преди да измиете с шампоан. Маската е полезна не само за здравината на косъма, но и за скалпа, като предпазва от омазняване и поява на пърхот;

Промяната на сезоните неминуемо се отразява на здравето на косата и визията ѝ. За да имате лъскава и красива коса през топлите летни дни, трябва да полагате грижи за косата през пролетта.

В пролетните дни косата има много и най-разнообразни нужди. Тя иска допълнително подхранване. В зимните месеци сме я третирали със сешоар и преса за коса, които са понижили защитните ѝ функции и са отслабили косъма.

Ветровитото време е довела до заплитане на краищата. Резултатът е един накъсан косъм без блясък. В същото време пролетта идва и с косопад, което допълнително утежнява положението.

За да стартирате един успешен сезон със здрава, подхранена и хидратирана коса, е време да действате. Ето пролетните маски са коса /виж галерията/, които ще ви помогнат да възвърнете живота на косата си:

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати