Ezine.bg»Статии»Красота»Коса»Пролетни маски сега, които ще ти осигурят красива коса през лятото

Пролетни маски сега, които ще ти осигурят красива коса през лятото

Пламена M.Пламена M.
Джедай
6k254
5 от 5 Снимки

5. Маска с ягоди


4 големи ягоди, 1/4 авокадо, 1 с.л. ябълков оцет и 1 с.л. сода се смесват и бъркат, до получаването на еднородна смес. Маската се нанася и оставя върху косата за 10 минути. Ягодите лекуват омазняването, а ябълковият оцет придава блясък на косата.

Промяната на сезоните неминуемо се отразява на здравето на косата и визията ѝ. За да имате лъскава и красива коса през топлите летни дни, трябва да полагате грижи за косата през пролетта.

В пролетните дни косата има много и най-разнообразни нужди. Тя иска допълнително подхранване. В зимните месеци сме я третирали със сешоар и преса за коса, които са понижили защитните ѝ функции и са отслабили косъма.

Ветровитото време е довела до заплитане на краищата. Резултатът е един накъсан косъм без блясък. В същото време пролетта идва и с косопад, което допълнително утежнява положението.

За да стартирате един успешен сезон със здрава, подхранена и хидратирана коса, е време да действате. Ето пролетните маски са коса /виж галерията/, които ще ви помогнат да възвърнете живота на косата си:

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати