Домашни маски за укрепване на чупливи нокти

1 от 3 Снимки

Маска с авокадо


Това е една от най-простите маски, които можете да подарите на ноктите си. Просто следващия път, когато хапвате авокадо, отделете кората и с вътрешната част натъркайте ноктите си. Оставете зелената субстанция да остане върху ръцете ви двадесет минути и отмийте с хладка вода. Ако изпълнявате тази процедура поне 3 пъти в седмицата, ще забележите как постепенно ноктите ви стават по-здрави.

Чупливите нокти са един от проблемите, които най-много понижават самочувствието на жените. За да се преборят с него, дами най-често прибягват до добре познатите заздравители, разпространени в козметичните вериги.

Но пък тяхната употреба невинаги е напълно достатъчна. Много по-добър ефект върху нокътните ви плочки биха оказали и някои натурални домашни маски, с продукти, намиращи се почти във всяко домакинство.

С тяхна помощ и със засиления прием на храни като сьомга, морски дарове, бадеми, броколи, спанак, черен дроб и яйца ще се радвате на по-здрави, блестящи и красиви нокти. Вижте и кои са тези чудодейни помади в галерията по-горе.

Виж повече

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати