Методи за увеличаване на устните

Методи за увеличаване на устните

Пухкавите устни са мечта на почти всяка жена. Те са изкусителни, секси, действат като магнит за мъжете и са притежание на най-красивите момичета в света на киното и модата.

Затова не е чудно, че много жени искат да са собственички на такава "украса". Но дали те са изложени на риск при вземането на решение относно процедурата за увеличаване на устните?

До сравнително неотдавна, за уголемяване на устните се практикуваше един-единствен начин - пълнене със силикон. Но устните със силикон изглеждат неестествено напомпани, а понякога деформациите ми придобиват ужасен вид. Потърсете снимки на Донатела Версаче в Интернет, за да се убедите сами.

Днес използването на силикон не е необходимо. Вече има алтернативи. За да се увеличи обема на устните пластичните хирурзи вече използват и гел. Този метод е най-често срещан.

Геловете са на базата на хиалуронова киселина, която се използва и за премахване на бръчки. Те са в състояние да задържат влагата, което прави кожата еластична за дълго време.

Прилагането на тези гелове в процедурите за увеличаване на устни се счита за най-безопасния начин. Процедурата е бърза. Рискът от алергични реакции и усложнения при използването на такива гелове е минимален.

Методи за увеличаване на устните

Друг метод за увеличаване на устните е липофилинг. Процедурата се прилага с местна упойка и трае около един час. Липофилингът представлява извличането на мастни клетки от областта на корема, бедрата или друга част от тялото на пациента и инжектирането им подкожно в устните.

Инжектирането на по-голямо количество мастни клетки е нужно, тъй като след манипулацията с времето се наблюдава известна абсорбция. След процедурата са възможни подпухналост или зачервяване в областите на третирания участък, които обаче бързо отшумяват. Препоръчително е да не се излагате на слънце поне 48 часа след прозедурата.

При някои пациенти резултатът трае до година и повече, но при болшинството от хората, около половината от запълването изчезва след 3-6 месеца.

Рейтинг

5 2
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати