Невероятен талант! 10-годишно момче се гримира по-добре от повечето дами

Невероятен талант! 10-годишно момче се гримира по-добре от повечето дами
Снимка: instagram

Момче от Великобритания изуми всички в социалните мрежи. Запознайте се с талантливия Джак, който е само на 10 години, но го очаква светло бъдеще в света на модата, тъй като още отсега борави изкусно с грима.

Джак е ученик, който има по-различни интереси от своите връстници. Малкият британец се забавлява като се превъплъщава в различни роли и показва невероятни практически умения в макиажа. Само за броени минути той успява да си постави перфектно фон дьо тен, руж, червило, сенки и много друг козметични продукти.

Както се вижда от видеата и снимките му в Инстаграм, познава чудесно различни техники за гримиране и превъзхожда много от дамите, които от години боравят със спирала и молив. Това е причината Джак да бъде следва от над 80 000 души в социалните мрежи.

Феновете му с нетърпение очакват всеки следващ негов макиаж и не спират да го обсипват с комплименти. Разбира се, има и някои негативни коментари от хора, които смятат, че поведението му е скандално, но като цяло, Джак се радва на огромна подкрепа.

Вижте и вие защо това хлапе се превърна във всеобщ любимец, като разгледате негови снимки в галерията по-горе.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати