Най-добрите етерични масла за отслабване

1 от 6 Снимки

1. Масло от грейпфрут


То помага на тялото да се отърве от излишните течности, задържани от организма. Това определено е плюс в борбата срещу целулита. Маслото от грейпфрут намалява апетита и подуването на корема. То помага мастни киселини да се освободят в кръвния поток, при което организмът ги разгражда и ги използва за енергия, а не ги трупа. Приложенията му са много. За да се възползвате максимално от ползите от маслото от грейпфрут, може да го разтворите в чаша и да го приемате преди хранене. Инхалациите също са полезни. Втрийте го в кожата, добавете в релаксиращата вана или ароматната лампа – вариантите са различни. Важното е да следвате дозировката, изписана на опаковката на продукта.

Здравословна храна, тренировки, лишения – всички знаем как се постига перфектна фигура. Често обаче забравяме за най-добрите помощници – етеричните масла. Те са особено полезни при борбата с излишните килограми.

Етеричните масла имат много свойства. Концентрираните им аромати са особено подходящи в борбата с най-различни неразположения. Малцина обаче са наясно, че помагат при премахването на излишните килограми и някои неразположения, свързани с наднорменото тегло.

Има етерични масла, които са способни да потиснат апетита ви до степен, в която да не помислите повече за храна. Ако ги включите в режима си, ще постигнете повече от оптимални резултати.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати