Най-добрите етерични масла за отслабване

2 от 6 Снимки

2. Мандариново масло


Масло с приятен мирис и редица здравословни ползи. То тонизира, подобрява храносмилането и намалява апетита. Също помага при целулит и стрии. За целта го добавяйте както към ароматните вани, така и към масажните кремове или масла. Масажите са особено важни, когато искате да свалите излишните килограми, тъй като помагат да подобрите кръвообращението и структурата на кожата. Това е и ключът към справянето с целулита.

Здравословна храна, тренировки, лишения – всички знаем как се постига перфектна фигура. Често обаче забравяме за най-добрите помощници – етеричните масла. Те са особено полезни при борбата с излишните килограми.

Етеричните масла имат много свойства. Концентрираните им аромати са особено подходящи в борбата с най-различни неразположения. Малцина обаче са наясно, че помагат при премахването на излишните килограми и някои неразположения, свързани с наднорменото тегло.

Има етерични масла, които са способни да потиснат апетита ви до степен, в която да не помислите повече за храна. Ако ги включите в режима си, ще постигнете повече от оптимални резултати.

Виж повече

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати