Това е свещено масло, което ще ви направи здрави и красиви

1 от 5 Снимки

1. Лекува сухата кожа


Сухата кожа се лекува с приема на много течности. За да ускорите процеса, използвайте и естествения овлажнител, какъвто е маслото от ший.

Свещеното масло, по-известно като масло от ший, ви прави красива и здрава. То е особено ценено от африканските народи и има защо. Употребата му е многостранна и особено ползотворна.

Маслото от ший има безброй много ползи. Използването му датира от хилядолетия. Добива се от дървото Mangifolia, което расте в западноафриканската савана. Името му означава живот. В много страни в Африка се смята за свещено.

Маслото от ший се използва най-вече за разкрасителни процедури. Освен това е и полезно при кожни проблеми и белези, както и за здравето на косата.

Свещеното масло е богато на витамини А и Е, на мастни киселини и растителни стероли. То безспорно е сред най-полезните природни масла. Ето за какво се използва:

Успокоява възпалена кожа. Маслото от ший е надарено с антибактериални и противоалергични свойства, благодарение на канелената киселина и други противовъзпалителни агенти в него. Какъвто и да е проблемът, може през няколко часа да мажете възпалението с масло от ший. Облекчението идва мигновено.

Виж повече

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати