Звездни съвети за грим на Ким Кардашиян

1 от 5 Снимки

1. Фон дьо тен


Много жени избират за лицето си грешен продукт. За да не бъркате, правете избора си на дневна светлина. Най-добре е да направите микс между по-светли и тъмни тонове, за да достигнете перфектният за вашето лице.

Ким Кардашиян днес се смята за една от най-сексапилните жени в света. Красотата ѝ е в ръцете на един мъж. Неговото име е Марио Дедиванович.

Марио Дедиванович е гуруто на лицевото контуриране и отговаря за това Ким винаги да има перфектен макиаж. За щастие на дамите, той се съгласи да разкрие тайните на грима и най-честите грешки, които трябва да избягваме.

Ким Кардашиян може и да разчита на Марио за перфектната си визия, но планира и скоро да разшири своята група от гримьори. За целта тя ще създаде собствено риалити предаване, в което ще избере най-достойните на състезателен принцип.

Основна нейна цел ще са бюти блогърите. Едно от основните условия за участниците е да посочат какъв е броят на последователите в социалните медии - типично условие за Инстаграм ориентираното семейство Кардашиян.

А кои са съветите на Марио Дедиванович за перфектен грим, който да ви донесе звездна визия, вижте в галерията горе.

Виж повече

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати