Вижте девойката, която не е подстригвана от раждането си

Вижте девойката, която не е подстригвана от раждането си
Снимка: nina bychkova

12-годишно момиче от Русия набира популярност в интернет заради изключително дългата си коса. Запознайте се с Нина Бючкова, по-известна като Сибирката Рапунцел.

Нина има грива, дълга 139 сантиметра. През годините бретонът ѝ е бил оформян многократно, но останалата част от косата ѝ не е подстригвана от нейното раждане. Така в момента тя една от най-дългокосите млади дами в света и е истинска звезда в Русия.

Постижението на момичето вече е било вписано в местен вариант на Рекордите на Гинес. Това обаче не задоволява Нина и тя възнамерява и занапред да поддържа косата си дълга, за да достигне някой ден до световен рекорд.

Да си притежател на такава дълга коса е голяма гордост, но определено не е лесна задача, защото се изискват много усилия и търпение. За разлика от своите връстници Нина трябва да прекарва часове наред в подсушаване и ресане на косата си.

Освен това винаги трябва да внимава как си играе, защото лесно може да я настъпи, изцапа и сплете. Налага се и да я третира с някои специални продукти, с които да я защити от увреждания. В допълнение момичето никога не изправя косата си с преса и не се е изкушавало да се боядиса.

За мен е чест да имам толкова дълга коса. Когато съм навън, когато постоянно ми обръщат внимание. Чудят се дали косата ми е истинска и искат да я пипнат. Чувствам се като звезда, признава Сибирската Рапунцел.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати